سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آشنایی با برخورد تاثیر گذار روی مشتری با پیام رسون

1402-11-24 15:02:50  29   0  0

امروزه توقع مشتری‌ها از کسب‌وکارها افزایش چشم‌گیری داشته و اگر یک شرکت نتواند به نیاز یا خواسته مشتری جواب بدهد، از دایره رقابت بیرون می‌افتد.این حرف اگرچه کمی خشن به نظر می‌رسد اما یک واقعیت است و میتواند تعیین کننده میزان موفقیت شما در کسب و کارتان باشد .

 

جلب نظر مشتریان برای تعامل با برند، هدف هر کسب‌وکاری است. برخی شرکت‌ها با کمک سامانه پیامکی سعی می‌کنند روی نظر مشتری‌ها تاثیر بگذارند. اما با وجود بازار رقابتی، نحوه‌ی برخورد با مشتری عامل اصلی تعیین کننده خرید محصول یا خدمات شماست . برای جلب نظر مشتریان، باید به طور مداوم «چیزی» برای ارائه داشته باشید و در هر زمان بتوانید تولید محتوا کنید .

در این مقاله که توسط تیم تحریره پیام رسون به ثبت رسیده است میخواهیم چند تکنیک تاثیر گذار برای جلب مشتری را به شما یاد دهیم پس پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله با نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید . 

 

 

 

تعامل با مشتری چیست؟
تعامل با مشتری عموما به لحظاتی گفته می‌شود که افراد با کسب‌وکار ارتباط برقرار کرده و درگیر آن می‌شوند. این لحظات میتواند لحظات طلایی و حساسی برای بازاریاب باشد چراکه مشتری آماده شنیدن نحوه و ارائه خدمات شماست و در لحظه تصمیم میگیرد که این مدل بازاریابی را دوست دارد و یا اینکه باید به دنبال جای دیگری باشد . معمولا مشتری‌ها به دلایل مختلفی با یک کسب‌وکار ارتباط برقرار می‌کنند و در همان لحضات اول هست که متوجه میشود که این برند یا کسب و کار میتواند نیازش را برطرف کند یا نه . پس همه چیز به شما بستگی دارد . 

 

 

4 روش تاثیر گذار روی مشتری : 

 

روش اول : نقشه شناخت مشتری : 

برای این که به دنیای نیازها ، ترس ها و آرزوهای مشتری قدم بگذاریم باید بتوانیم خودمان را جای مخاطبانمان بگذاریم و سعی کنیم از دریچه دید آنها به دنیا نگاه کنیم.

نقشه شناخت یا همدلی در این زمینه به ما کمک می‌کند تا با مخاطبان خود بیشتر آشنا شویم. این ابزار ما را راهنمایی می‌کند تا بتوانیم بیشتر با آنچه در زندگی مخاطبانمان می‌گذرد و رفتار و گفتارشان آشنا شویم و از همه مهم‌تر با موانع و اهدافشان را بشناسیم.

اگر کسب و کار فعال داریم می‌توانیم از بازخوردهای مشتریان نیز در این کار بهره ببریم و یا اگر امکان مصاحبه با مشتریان بالقوه را داریم می‌توانیم  با استفاده از راهنمایی نقشه شناخت سوالاتی بپرسید که به شناخت دقیق‌تر از مشتری دست یابید.

نقشه شناخت به ما کمک می‌کند تا بهتر بتوانیم درک کنیم که مشتری چطور می‎اندیشد، احساسات او چگونه است ، جه تگرانی ها و موانعی دارند ، اولویت هایشان چیست و چه مواردی باعث می‌شود واکنش احساسی نشان دهند.

 

 

روش دوم : دیاگرام وابستگی : 

حاصل نقشه شناخت مشتری اطلاعات خام از مشتریان می‌باشد. اکنون زمان دسته‌بندی کردن آنها است. بدون توجه به این که هر کدام از این اطلاعات از کدام بخش نقشه شناخت مشتری به دست آمده است در دسته بندی ها باید فقط ارتباط منطقی و پیوستگی موضوع را در نظر بگیرید ،

تا بتوانیم به درک بهتری از مشتری برسیم و یک مدل مشتری محور را برای کسب و کار خودمان ترسیم کنیم.

کار کردن به روش دیاگرام وابستگی بسیار لذت بخش و یک کار گروهی است.

با دسته بندی و سامان دادن به اطلاعات آسان‌تر می‌توانیم ارتباط بین ایده‌ها و خدمت‌رسانی به مشتریان را نظم دهیم. علاوه بر آن سلسله مراتب اهمیت خواسته‌های مشتریان را شفاف‌تر خواهد شد.

 

 

روش سوم : بوم ارزش پیشنهادی : 

حالا که با استفاده از دو روش قبلی به درک مناسبی از خواسته های مشتریانمان رسیدیم وقت آن است که راه حل مناسبی برای آنها بیابیم. بوم ارزش پیشنهادی یکی از بهترین ابزارها برای تبدیل فعالیت ها ، نیازها و موانع مشتریان به ارزشهای پیشنهادی مناسب برای آنهاست.

این بوم از دو بخش تشکیل می‌شود یک بخش مربوط به رفتار مشتری می‌شود و بخش بعدی به راه حل های ما برای مشتری اختصاص دارد.

در این قسمت باید بتوانیم به تمامی سوال هایی که در زیر مطرح میشود ، پاسخ مناسب دهیم :

- آیا بین راهکارهای ما برای مشتری و خواسته‌ها و موانع آنها در بوم ارزش پیشنهادی تعادل برقرار است یا خیر ؟

- محصول یا خدمات ما چقدر با نیازهای واقعی مشتری فاصله دارد؟
- چقدر از این نیازها را می‌توانیم برآورده کنیم؟
- آیا رضایت مشتری در این بخش را برآورده کرده‌ایم؟

- محصول یا خدمات ما چقدر از ترس ها و موانع واقعی مشتری را حل می‌کند؟
- محصول یا خدمات ما چقدر با موانع واقعی مشتری فاصله دارد؟
- راه حل‌های جدید برای این چالش‌ها چه هستند؟
- آیا راه حل های ما می‌تواند ریسک‌های مشتریان را کاهش دهد؟
- آیا می‌توانیم باعث شویم مشتری هزینه کمتری متقبل شود؟

 

 

روش چهارم : بوم مدل کسب و کار : 

برای ساختار دادن به آنچه تا کنون درباره شناخت بیشتر مشتریان و ارزش‌های پیشنهادی مطابق با آنها صحبت کردیم. می‌توانیم از بوم مدل کسب و کار به عنوان بهترین ابزار تحلیل کسب و کار استفاده کنیم.

بوم مدل کسب و کار توسط الکساندر استرالدر و ایو پیگنیور خلق شده و ابزاری کارآمد بر مبنای مکتب سن گالن سوییس است.

تمرکز ما در اینجا روی دو بلوک بخش بندی مشتریان و ارزش پیشنهادی است.

ما بخش بندی مشتریان را به وسیله نقشه شناخت مشتری و دیاگرام وابستگی بخش بندی های مشتریان را معین کرده‌ایم فقط کافی است که این تقسیم بندی را در این بلوک لحاظ کنیم.

 

 

 

انواع کانال‌های ارتباطی با مشتریان :
به نظر می‌رسد با پیشرفت تکنولوژی، هر روز کانال‌های جدیدی ایجاد می‌شود که مشتریان و کسب‌وکارها را به هم نزدیک می‌کند و باعث می‌شود تعامل آنها با هم راحت‌تر و نزدیک‌تر شود. این‌ها برخی از محبوب‌ترین کانال‌ها هستند:

ایمیل

ارسال اس ام اس
تلفن
چت زنده
شبکه‌های اجتماعی
صفحه وب
ویدئو زنده
ملاقات حضوری

 

 

پیام رسون : 

در این مقاله سعی کردیم که 4 روش از تاثیر گذار ترین و موثرترین تکنیک ها برای جلب رضایت مشتری به شما آموزش دهیم .لذا تیم سامانه پیام کوتاه شیراز همواره آماده شنیدن نظرات و پیشنهادات شما همراهان عزیز است  پس از شما درخواست داریم اگر راهکار خلاقانه ای برای جذب مشتری دارید حتما با تیم پشتیبانی سامانه پیامکی پیام رسون به اشتراک بگذارید تیم ما مشتاقانه آماده شنیدن راهکارهای شما عزیزان است . 

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید .  


خبر مایه
آمار وبلاگ

بازدید امروز :52
بازدید دیروز :19
کل بازدید : 87585
کل یاداشته ها : 423


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ